NLP tanfolyam

Válj azzá, akivé szeretnél!

Az „Önmagunk megváltoztatása” tanfolyam az NLP fő mintáira épülő, bevált módszer, mely a lényünk egészéről alkotott fogalmunkkal, "önazonosságunkkal" foglalkozik. Önazonosságunk kihat életünk minden területére; meggyőződéseinkre és értékeinkre, képességeinkre, viselkedésünkre, valamint mindazokra a „környezetekre”, amelyekben élünk. Steve Andreas 12 éve vizsgálja, hogy az emberek miképpen változtatják meg a magukról alkotott véleményüket. E kutatás folyamatosan tökéletesedő eredménye az énkép-módszer. Az eljárás különösen hatékony a személyiségfejlesztésben, a terápiában, a tanácsadásban, a coachingban dolgozóknak és azokon a területeken, ahol fontos, hogyan gondolunk magunkra. Van-e egyáltalán olyan terület, ahol ez nem fontos?

Az énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó, korlátozó viselkedéseinket, és a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával feloldhatjuk ezeket. Ennek több módja van. Ha céljainkat el akarjuk érni, önmagunk képének gyakran új oldalait kell kifejlesztenünk. Az ehhez szükséges belső erőforrások könnyen mozgósíthatók. Ha például valaki jó megfigyelő szeretne lenni, e módszer révén akkor is az lehet, ha eddig nem volt ilyen emléke. Ugyanígy megszilárdíthatunk magunkban valamilyen eddig bizonytalan tulajdonságot. Ha egy bizonyos területen néha biztosak vagyunk magunkban, máskor pedig tétovázunk, a bizonytalanságot állandó bizonyossággá változtathatjuk. Negatív énképet pedig (nem vagyok megbízható) átalakíthatunk pozitívvá (megbízható vagyok). A változás könnyen megy élményeink belső szerkezetének módosításával.

Az énkép-módszer eleganciája, szépsége abban áll, hogy a változás kihat életünk sok egyéb területére is. Az átalakulás általában mély és tartós. Akik tudatosan változtattak énképükön, meglepő eredményekről számolnak be.

Mire jó ez a workshop?

Segít

  • felfedezni az énképünkre ható tudattalan mintákat
  • tartós, mégis rugalmas pozitív énképet kialakítani
  • finomítani, újjáalkotni és megerősíteni a pozitív énképet
  • teljesen új, kívánt tulajdonságokat beépíteni
  • nem kívánt tulajdonságokat átformálni
  • közel kerülni másokhoz, és megtalálni személyiségünk határait kapcsolatainkban
  • megtapasztalni és elsajátítani a fentieket lehetővé tevő eszközöket

Kattints ide és jelentkezz most!

Steve Andreas 1977 óta tanára és aktív fejlesztője az NLP tudományának. Számos jól ismert és bevált NLP-módszert alkotott. Több könyv szerzője vagy társszerzője, többek között a következőké: Heart of the Mind (Az elme szíve), Virginia Satir - The Patterns of Her Magic (Virginia Satir csodálatos mintái) Change Your Mind and Keep the Change (Gondold meg magad - tartsd meg a változást) és Transforming Your Self (Változtasd meg önmagad).

Steve Andreas feleségével Connirae-vel együtt megalapította az NLP Comprehensive nevű, nemzetközileg elismert szervezetet, amely a szakma fő fejlesztői által tartott minőségi NLP-oktatásáról híres. Az NLP Comprehensive tréningjein köztudottan nagy hangsúlyt kap a személyes ökológia, azaz minden egyes résztvevő személyes értékeinek, fejlődésének tiszteletben tartása.

A cég hatalmas mennyiségű, NLP-tanfolyamokon és egyéni foglalkozásokon készült kép- és hangfelvétellel rendelkezik. Különleges értéket képviselnek azok a felvételek, ahol csodálattal adózhatunk Milton Erickson, Virginia Satir, Richard Bandler és John Grinder géniuszának. Steve Andreas a Real People Press könyvkiadónak is alapítója, amely sok, az NLP-vel kapcsolatos könyvet ad ki.

Steve Andreas több mint 10 éve dolgozik az énkép kialakításán, amelyet a "Transforming Your Self" (Változtasd meg önmagad)-című könyvben és számtalan tanfolyam és workshop keretében tesz közkinccsé. Leginkább hitelességéről és őszinteségéről ismert, valamint gyakorlati NLP-módszereket alkotó munkájáról, melyek lehetőséget adnak az embereknek, hogy egyre jobban megtalálják és kifejezzék igazi önmagukat.

A tanfolyam időtartama 4 nap. Az első nap megegyezik a bevezető kétnapos tanfolyam egyes részeivel.

Tanulj mások sikeréből és tapasztalatából! Kattints ide és olvasd el sikertörténeteinket! >>>